Woonwagens

Een mooie Woonwagen kan een pronkstuk zijn in uw tuin of op een andere mooie plek. Als buitenhuisje, gastenverblijf of simpelweg even terugtrekken om een eigen stekkie te hebben.

De verschillende soorten Woonwagens, Tiny houses, Pipowagens en Sauna’s op wielen, worden van herbruikbare materialen gemaakt. Voor het ontwerp van de wagen worden eigen ideeën gebruikt, maar het is ook mogelijk naar opdracht uw eigen ideeën en wensen te laten verwezenlijken.

Goede onderstellen zijn in allerlei maten te verkrijgen en kunnen besteld worden bij de wagenmaker.

Het onderstel kan gegalvaniseerd worden, wat inhoudt dat er een coating over het staal zit waardoor het onderstel minder onderhoud nodig heeft. De wagens kunnen door een paard, auto of trekker verplaats worden.

Wanneer een eigen ontworpen Woonwagen klaar voor verkoop is, wordt ze via deze website te koop aangeboden. Mocht u een Woonwagen op maat willen hebben dan is dat ook mogelijk. Na het bespreken van uw wensen en ideeën, zal er een tekening, prijsopgaaf en mogelijke leverdatum opgesteld worden. Na akkoord hiervan kan uw eigen ontworpen Woonwagen gebouwd worden. Naast Woonwagens kunnen er ook Foodtrucks worden (om)gebouwd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 06-30442629 of wouterasmus@gmail.com of het Contactformulier invullen.

 

Hieronder vindt u meer informatie over reeds eerder gemaakte Woonwagens.

Woonwagen Wit huisje

Woonwagen Zaza

Woonwagen zonder naam 1

Woonwagen zonder naam 2

Woonwagen Boboline

Mobiele Sauna