Pietsaria Voer’tuigen

De Mobiele Pietsaria is een leuk klein tentje waar ’s werelds kleinste Pietsaria in huist. Ze past in bijna elke tuin en is een mooie foodtruck op welk festival dan ook. Het maakt niet uit of de activiteiten buiten of binnen plaats vinden, zolang er buiten maar een plek is waar de Pietsaria kan staan.

De Pietsakachel wordt op hout gestookt en heeft een schoorsteen. Het is verstandig deze niet te dicht op andere dingen te plaatsen in verband met de warmte die er van af komt. Als het wat kouder is, is de Pietsakachel  een fijne en gezellige plek om heen te staan en op te warmen.

De afmetingen van de Pietsatent zijn 225 cm breed en 270 diep. Direct buiten de tent komt aan de linkerzijde de Pietsakachel te staan. De basis van deze tent is een karretje van 120 cm breed. Belangrijk is dat deze op de plek van het feest kan komen.
Is de tent misschien te groot voor de beschikbare ruimte of is het karretje te breed om op de plek te komen? Dan biedt onze parasol uitkomst. Is er al voldoende overkapping aanwezig? Dan is onze Pietsa-tafel de oplossing. Alle deze spullen passen door een deur. Op elke plek valt er door ons Pietsa te bakken.

Het opbouwen van de Mobiele Pietsaria duurt ongeveer een uur. De Pietsaria bakkerij wordt verlicht met led-lampjes en er is een koelkastje aanwezig voor de te koelen producten. Beiden verbruiken weinig stroom. Voor kleinere feestjes wordt er een batterij gebruikt. Voor grotere en/of meerdaagse evenementen is een stroomaansluiting van 220 volt noodzakelijk. Het verbruik zal echter met maximaal een kilowatt per dag miniem zijn. Wateraansluiting is niet nodig.  Met een speciaal ontwikkeld tap systeem kan er met 50 liter water de hele dag pietsaas gebakken worden.

Pietsaria bakkerij huren? Vraag naar de mogelijkheden.

Ga naar:
Pietsa startpagina  –  Mobiele Pietsaria  –  Uitleg & Werkwijze  –  Pietsa agenda openbare evenementen  –  Workshop Pietsabakken  –  Te koop: Pietsa-kachels  –  Fotogalerij Pietsaria