Uitleg & Werkwijze

De Mobiele Pietsaria is een foodtruck dat de catering volledig uit uw handen neemt, maar kan ook een aanvulling op uw catering zijn. De Mobiele Pietsaria komt naar de locatie van uw festiviteit toe. Het maakt niet uit of de feestelijkheden buiten of binnen plaats vinden, zolang er buiten maar een plek is waar de Pietsaria kan staan. Wij zorgen voor verse ovenheerlijke pietsa’s, borden, bestek en servetten. U hoeft alleen een locatie en de drankjes te verzorgen.

De Pietsaria is voor allerlei verschillende gelegenheden in te huren, zoals:

  • Verjaardagsfeesten, Vrijgezellenfeesten, Bruiloften en Trouwerijen, Huwelijksfeesten, Geboortefeesten, Kinderfeestjes, Familiefeesten, Rouwbijeenkomsten;
  • Tuinfeesten, Buurtfeesten, Dorpsfeesten, Straatfeesten, Verenigingsfeesten;
  • Jubileum, Recepties, Reünies;
  • Bedrijfsfeesten, Borrels;
  • Festivals, Concerten, Markten, Braderieën;
  • Workshops Pietsabakken.

… en elke ander denkbare evenement en festiviteit, zowel particulier als zakelijk. De Pietsaria is geschikt voor alle doelgroepen, van jong tot oud en zowel voor kleine groepen als grotere groepen. Met de Pietsaria bent u verzekerd van ovenheerlijke versgebakken pizza’s voor uw gasten.

 

Werkwijze
De Piestaria komt aan op de locatie van uw festiviteit en zal worden opgebouwd. De totale opbouwtijd van de Pietsaria duurt ongeveer één uur. Nadat de vlam in de oven gaat en alles klaar staat kan er begonnen worden met bakken.

Op een dunne krokante bodem wordt tomatensaus met kruiden gesmeerd wat rijkelijk belegd wordt met verse groenten en een laag heerlijk geraspte kaas. Nu alleen nog de oven in, en daar is dan die ovenheerlijke, ambachtelijk gebakken pietsa. Zowel het pietsadeeg als de tomatensaus met kruiden zijn huisgemaakt en worden voor elke gelegenheid vers bereid. De pietsa wordt gebakken in een zelfgemaakte stalen houtgestookte oven.

Nadat de gasten zijn uitgegeten worden alle borden, bestek, enzovoort verzameld en de bakkerij weer afgebouwd, waarna de Pietsaria weer vertrekt. Afval wordt zoveel mogelijk beperkt. Nadien wordt de plek weer schoon achtergelaten.

 

Ga naar:
Pietsa startpagina  –  Mobiele Pietsaria  –  Voer’tuigen  –  Pietsa agenda openbare evenementen  –  Workshop Pietsabakken  –  Te koop: Pietsa-kachels  –  Fotogalerij Pietsaria