Workshop Pietsabakken

Zoekt u een leuke,  actieve én lekkere activiteit voor uw festiviteit? Dan is wellicht de Workshop Pietsabakken iets voor u.

Tijdens deze Workshop komen diverse facetten van het Pietsa-vak aan de orde zoals grondstoffen, snij technieken en de oven. Met deze basiskennis is het daarna niet moeilijk zelf thuis lekkere pietsa’s te bakken.

Locatie
De Pietsaria komt voor deze workshop naar uw festiviteit locatie toe. Het maakt niet uit of de feestelijkheden buiten of binnen plaats vinden, zolang er buiten maar een plek is waar de Pietsaria kan staan.

Werkgebied
Standaard werkgebieden zijn: Drenthe, Groningen, Friesland. Andere regio’s zijn in overleg.

Kosten
De prijs is afhankelijk van het aantal personen, reisafstand en eventuele andere wensen. Voor een prijsopgave kunt u contact opnemen via 06-30442629 of wouterasmus@gmail.com of door het Contactformulier in te vullen.

Er is meer mogelijk
Heeft u andere wensen, neem dan gerust contact op via 06-30442629 of wouterasmus@gmail.com of door het Contactformulier in te vullen.

 

Ga naar:
Pietsa startpagina  –  Mobiele Pietsaria  –  Uitleg & Werkwijze  –  Voer’tuigen  –  Pietsa agenda openbare evenementen  –  Te koop: Pietsa-kachels  –  Fotogalerij Pietsaria